سلام خسته نباشید  ببخشید یه سوال داشتم. من سال 92 عقد کردم، بعد از عقد بعضی از موقع میدیم روی گوشی همسرم یه مخاطب که اسمش را مرد ذخیره کرده بود پیام میده، در حد سلام و احوالپرسی، یا کجایی، که شوهرمم جواب میداد با نامزدم بیرونم، تا یه روز صبح که روی گوشیش دیدم، پیام داده بود امروز شوهرم خونه هست فردا بیا، پولم بیار، من دیدم و بحثمون شد و دعوا حتی میخواستم جدا بشم ولی کلی قسم خورد که پول گرفتم ازش دوست پسر خالم هست و...

حالا ازدواج کردیم ولی تو بهترین لحظاتم یادم نمیره، چند وقتی هم هست تو رابطه یادش میفتم میگم نکنه رابطه جنسی داشته با طرف کلا حالم خوب نیست

اینم بگم تو این چند سال خطایی از شوهرم ندیدم خیلی هم با هم خوب هستیم نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام ميتوان به خوبی متوجه خشم و ناراحتی تان شد درک ميكنم بهترين راه حل ،حل كردن و تخليه اين خشم است (كارهای كه باعث خالی شدن خشم ميشود - نامه نوشتن و پاره كردن - خط خطی كردن -فرياد زدن و ...) شما پر از افكار ضد و نقيض و پر از عصبانيتی هستيد كه ابراز نكرده ايد بهتر است اين احساس و اين افكار آزار دهنده ايی كه سالها همچون كوله باری بر دوش كشيده ايد را با همسرتان مطرح كنيد و به طور كامل و آرامش . تصورات خود را بيان كنيد بگذاريد همسرتان در حل اين شرايط كنار شما باشد با توجه به اينكه گفتيد بعد آن مشاهده رابطه خوبی داريد.

گاهی فرصت دادن و پر رنگ كردن خصوصيت مثبت ميتواند كمكی برای از بين بردن تعارضات زندگی باشد .

اما نبايد از اين نكته منفی غافل شد كه چک كردن گوشی زير پا گذاشتن حريم شخصی فرد است و خود باعث مشكلات ديگری ميشود

پيشنهاد ميشود از يک زوج درمانگر كمک بگيريد