سلام. چند سال چند خال گوشتی در گردنم ظاهر شده خیلی رنج میبرم تعدادشون روز به روز زیادتر میشه. و اینکه جوش های ریزی زیر پوستی روی بازوها پاهام هستش راه درمانش چیه ؟

پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. خال های گوشتی باید لیزر شود. جوش های زیرپوستی نیز باید بررسی شود. احتمالا دانه های پوست مرغی هستند که علامت خشکی پوست می باشد و نباید در آن نواحی از شوینده استفاده کنید و باید از نرم کننده ها استفاده کنید. داروهای مخصوص دارد که باعث می شود بهتر گردد ولی کامل برطرف نمی گردد.