استرس و ترس زیاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 76 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام مدتی خیلی میترسم همش فکر میکنم روح یا جن توی خونمون هست همش نگاهم به اطرافمه. استرس زیاد دارم خیلی داغون شدم همش فکرای الکی مثل فکر میکنم هرلحظه زلزله میاد رو بچه ها شوهرم خیلی حساسم روی تمیزی خونه وسواس شدید دارم زود عصبانی میشم آتشی میشم زود دلخور میشم کافیه آهنگ غمگین پخش بشه زود اشکم درمیاد کم توقع ام. اینا همه به کنار خیلی میترسم به حدی که اگه توی پذیرایی خونه ام باید در اتاقها قفل باشه. دستام خیلی میلرزه ۲۸ سالمم هست

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما دچار اضطراب هستید و دائم نگران و گوش به زنگ هستید
از شما سوالی دارم چقدر این نگرانی ها خوشی های شما رو دزدیده؟؟
آیا این نگرانی ها کمکی هم به شما می کند ؟؟
به این فکر کردید قبل از وقوع زلزله خودتون در حال نابود کردن خودتون هستید ؟؟
به شما پیشنهاد می کنم از یک مشاور در زمینه استرس و اضطراب به صورت حضوری کمک بگیرید تا در این زمینه  یاریگر شما باشد.

تجربه شما

من  تو همین حال هستم تقریبا ولی زن و بچه ندارم خیلی حالم بده و فشار زیادی روم هست اگه کمکی از دستتون بر میاد لطفا کمک کنین شب ها خوابم نمیبره همش استرس دارم

@1master

کاربرگرامی لطفا سوال خود را با جزییات در قسمت از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید مطرح کنید . باتشکر