ضعیفی مو و مصرف قرص زینک

سلام روز بخیر خسته نباشید

من کم خونی و کمبود آهن دارم و طبق دستور پزشک ،حدود یک ماهه که کپسول فیفول مصرف میکنم مشکل من اینه که از کودکی رشد موهای سرم خیلی کم بوده و دیر بلند میشه، جدیدا ریزش هم پیدا کرده و خیلی نازک شده، موهام یک ساله همین قدی مونده، و ناخن هام از یه حدی بزرگتر نمیشن و فورا میشکنن. خیلی ضعیف و شکنندن.

همه بهم قرص زینک رو معرفی میکنن اما من میترسم عوارض داشته باشه. یعنی اگه قرص زینک مصرف کنم رشد موهام و ناخن هام درست میشه و عوارض منفی نداره؟ بعدها روی بارداریم تاثیر نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. شما در ابتدا آزمایش خون بدهید. زینکتان چک شود. اگر کمبود زینک داشته باشید، بله مصرف آن مفید می باشد. در غیراینصورت خیر. آهن بدنتان نیز باید چک گردد. اگر خیلی پایین باشد می توانید آمپول آهن بزنید تا سریعتر جبران شود. بقیه علل ریزش مو نیز باید بررسی شود.