حاملگی خارج از رحم

سلام من دیروز با سونوگرافی متوجه شدم حاملگیم خارج رحمه که در لوله رحمی سمت چپ به سایز ۷ میلی مشاهد شد الان ۶ هفته ام تموم شده بتام ۳۳۰۰ شده دکترم آمپول متوترکسات ۵۰ یکی و نصفی تجویز کردن اما از وقتی استفاده کردم نه خون ریزی داشتم نه درد زیاد. سوالم اینه که آیا باید چیزی دفع بشه یا این که خود به خود از بین میره ؟ خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم که از بین بره. ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شدت درد خیلی زیاد نیست
معمولا سایز محصولات کوچک خود به خود جذب میشوند و به صورت سقط داخل رحمی دفع نمی شوند
معمولا با یک دوره درمان با متوتروکسات سقط اتفاق می افتد