آزمایش دی ان ای برای دادگاه

سلام خسته نباشید خانواده من سال 70 پسرشون که حدود 4 ساله بوده رو گم میکنن همون موقع اقداماتی انجام شد ولی متاسفانه جوابی نداد در حال حاظر فردی پیدا شده که کمی شرایطش به برادر من نزدیکه میخواستم ببینم برای آزمایش دی ان ای چه اقداماتی باید انجام داد آخه پزشک قانونی گفته نامه از دادگاه باید باشه و همينجور هزینه مربوط به آزمایش زیاده و برامون سخته پرداختش میخواستم ببینم چه کارهایی باید انجام داد ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام. شما بايد دادخواست اثبات نسب بدهيد ، هزينه آزمايش را بايد پرداخت كنيد، برخی آزمايشگاه ها در سطح شهر بدون نامه دادگاه نيز آزمايش DNA انجام ميدهند.