واکسن سرخجه قبل از بارداری

سلام، من مردد هستم که واکسن سرخجه رو قبل از بارداری بزنم یا خیر؟ میشه راهنمایی کنید تا چه اندازه این مهم هست؟ ممنون چون من فیبرم ۷ سانتی دارم ۳۳ سالمه و برام مهمه قبل از بزرگ‌تر شدن فیبرم اقدام کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است زودتر برای بارداری اقدام کنید خیر تزریق واکسن سرخجه قبل از اقدام به بارداری طبق دستورالعمل وزارت بهداشت واجب و ضروری نیست موفق باشید.