تمایل نوزاد 4 ماهه به نشستن

نوزاد 4 ماهه ای دارم که هنوز غلت نزده اما مدام سر و گردنش رو بالا میاره و میخواد بشینه. وقتی هم به خواسته اش گوش ندم گریه میکنه. باید چه کنم؟

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. شما می توانید همزمان تمرین نشستن و غلت زدن را با دلبندتان تمرین کنید. یعنی خودتان تلاش کنید فرزندتان را بغلتانید به این صورت که از پاهایش گرفته و او را به چپ و راست بچرخانید. چند مرتبه این تمرین را انجام دهید و سپس کوچولو را به صورتی که دست هایش بین پاهایش باشد و تحمل وزن کند بنشانید. در صورتی که تا ۶ ماهگی غلت زدن را یاد نگرفت حتما به یک متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید.