تاخیر در گفتار و احتمال اوتیسم

با سلام وقت بخیر

پسرم 2 سال و 4 ماهه است فقط چند کلمه بلده بیان کنه هنوز صحبت نمی کنه کلمه هایی که بلده بیان کنه مامان بابا شیر آب جیش ننه بعضی از کلمه هایی که بلده غلط تلفط میکنه مثلا به توپ میگه بوب و...خیلی نگرانم از صحبت کردنش 15 ماهگی شروع به راه رفتن کرد دندان هاش رو هم دیر درآورد الان تو این سن تعداد 22 تا دندان داره 13 کیلو وزنشه قبلا اصلا با افراد ارتباط برقرار نمیکرد تازه چند ماهه از اطرافش ترسی نداره نزدیک افراد بشه. میترسم پسرم اوتیسم داشته باشه تورو خدا کمک کنید

اینم بگم من پسرم رو از 9 ماهگی پیش مادرم گذاشتم ازش دور بودم هر سه ماه میدیمش بخاطر شغلم نمیدونم دلیلش این میتونه باشه یا نه

اینم بگم اعضای بدنش رو خوب میشناسه معنای بیا برو خداحافظ حمام همه رو خوب میدونه بهش چیزی میگی انجام میده اما فقط خوب صحبت نمیکنه بعضی از افراد اطرافیانمون میگن شاید اوتیسم باشه خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید... ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

باسلام خدمت شما

وقتتون بخیر

در این سن کودک طبیعی بایستی جملات سه جزئی بکار ببرد. اگر تا قبل از سه سالگی تلفظ مشکل داشته باشد موردی نیست ولی از نظر ساختار زبانی کودک شما تاخیر دارد. یکی از علل مهم هم دقیقا دوری شما از کودک و فقر محیطی کودک شماست. دررابطه با تشخیص اوتیسم حتما بایستی ارزیابی های لازمه انجام شود. برای جبران این تاخیر کودک شما به گفتاردرمانی نیاز دارد.