سلام من در هفته ۱۴ بارداری هستم و از اول بارداریم با خاک گلدون و گلکاری سرکار داشتم چه حین بارداری و چه قبل از بارداری من نمیدونستم خطرناکه الان از کجا متوجه بشم که جنینم سالمه یا با باکتریهای خاک آلوده شده؟ خیلی نگرانم....

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ شغل خانه‌دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
اگر واکسن کزاز در 10 سال اخیر نزدید بزنید عزیزم
در سونوگرافی ها اگر مسئله ای وجود داشته باشد مشخص میشود.تنها نگرانی توکسوپلاسما یا همان انگل گربه هست که در صورت اطمینان میتوانید آزمایش مرتبط با آن را انجام دهید