علت تاول بر آلت تناسلی

سلام ممنون از زحماتتون ببخشید روی آلت تناسلی شوهرم یه چیزی شبیه تاول زده و مثل یه تاول چرکی هست علتش چیه آیا چیز مهمی هست یا نه؟ ممنونم. ممکن هست به خاطر استفاده از ژل لیدوکائین دو درصد باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید همسر شما به پزشک ارولوژی مراجعه نمایند تا این ضایعه پوستی رویت شود بدون معاینه نمی توان نظر داد موفق باشید