سلام. خسته نباشید. من ۲۴ سالمه و یه دختر ۲ ماهه دارم شوهرمم ۲۶ سالشه الان ۷ ساله که عقد کردیم و ۴ ساله تو خونه زندگی خودمونیم...تو این چند سال ما توی همه چی با هم تفاهم داریم و فقط دعواهامون سر زن داداشمه که دست از سر شوهرم بر نمیداره یا شایدم شوهرم دست از سر اون بر نمیداره یه مدت بعد از یه دعوای خیلی وحشتناک رابطه شون قطع شد دوباره اومد التماس من کرد و منو آورد خونه (همون دعوا باعث شد که من از خونه قهر کنم و برم) تا ۳ماه بعد از اون ما خیلی زندگی آروم و خوبی داشتیم هیچی برام کم نمیذاشت عالی بود همه چی تا دوباره پیاماش رو روی گوشیش دیدم به شوهرم گفتم اون قبول دار نشد که اونه و منم دنبالش رو نگرفتم چون داداشم اینا در شرف طلاق گرفتن بودن....چند ماه بعد از اون که حامله بودم سیم کارتهایی که دست عروسمون بود رو تو ماشینش پیدا کردمو بازم نتونستم به زبونش بذارم و با اون وضعیت خودم به نفعم بود کوتاه بیام...ولی الان دیگه نمیتونم کم توجهیات و کم محلیاش رو یه روز خوب یه روز بد بودناش رو، طلبکار بودناش رو  تحمل کنم چند روز چند روز میرم خونه مادرم میمونم تا کمی اعصابم آروم بشه کمتر دعوا کنیم. خیلی حس بدی دارم همش حس میکنم دیگه دوستم نداره دیگه تو زندگیش اضافی ام تو رو خدا کمکم کنین بهم راهکار بدین که چجوری میتونم زندگیم رو خوب کنم چجوری دوباره جمع و جورش کنم چجوری اون بی شرف رو از زندگیم بیرون کنم و جاش رو خودم بگیرم 🙇

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

ارتباط همسرتان با همسر برادرتان عامل مهمی است كه بايد بررسی شود تا علت و دليل اصلی آن مشخص شود و بهتر است با صحبت آرام و بدون تنش علت اين ارتباط را از همسرتان جويا شويد اما بهتر است به حريم شخصی هم احترام بگذاريد و از چک كردن تلفن همراه پرهيز كنيد واينكه همسرتان قبول نميكند و تكذيب ميكند خود عاملی بر خواستن ادامه ارتباط از طرف ايشان است و همزمانی زندگی مشترک و ارتباط خارج از چهارچوب كه با علم بر اينكه شما اطلاع داريد به آن رابطه ادامه ميدهد

اينكه عنوان كرديد در زمان بارداری موضوعی كه برای گذشته بوده را مطرح نكرده ايد و آن را قبل از بچه دار شدن حل نكرديد خود نوعی اجازه برای ادامه ارتباطشان بوده است

بهتر است به طور مفصل با همسر خود صحبت كنيد تمامی سوالات ذهنی و احساسات خود را مطرح كنيد مسئوليت های زندگی و فرزندتان را شرح دهيد

كوتاه آمدن و قهر كردن يا ترک محيط خانه راهكار مناسبی نيست و چيزی را عوض نميكند

سعی كنيد با آرامش زندگی خود را در دست بگيريد و با محبت و مهربانی همسر خود را به خود و خانواده دلگرم كنيد