سلام وقت بخیر، یکی دو روز مونده بود به اتمام عادت ماهانم درد کمر گرفتم. سونوگرافی رفتم. مشکلی تو کلیه و مثانه و...نبود فقط یه فیبروم به قطر 10mm دیده شد که دکتر گفتم زیاد مهم نیست فقط سالی یکبار چکاپ بشید، بعد اون پیش متخصص ستون فقرات رفتم  بعد معاینه گفتم عضله کمرتون ضعیفه ، دوتا آمپول دپو مدرول نوشتن و دو تا کپسول و یه پماد و ده جلسه فیزیوتراپی..

زمانی که تحرک دارم و راه میرم اصلا دردی ندارم. و درد روی کمرم حالت گرفته گی شدید نیست، مثل این میمونه که وقتی ویکس زده میشه و داغ میشه بدن اون حالته. و موقع نشستن روی زمین  اذیت میشم به کمرم فشار میاد و احساس میکنم درد سمت چپ جایی که چال کمر دارم. دیگه نمیدونم به چه دکتری مراجعه کنم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

دلایل بسیار زیادی برای کمردرد وجود دارد. شایع ترین علت کمردرد  ضعف عضلات کمر می باشد که هنگامی که فعالیتهای فرد افزایش می یابد درد در فیبرهای عضلانی بالا میرود . از علل دیگر بیرون زدگی دیسک های کمری و یا لغزندگی مهره ها و یا حتی عادت های ماهانه و یا گاها چرخش های لگنی میباشد . حتی گاهی عوامل اجتماعی_روانی و ... هم میتواند در ایجاد کمردرد موثر باشد.  برای تشخیص دقیق باید به فیزیوتراپی مراجعه کنید و با ده جلسه فیزیوتراپی که توسط پزشک معالجتان تجویز شده قطعا درد به مقدار زیادی درد فروکش خواهد کرد. فیزیوتراپیست از دستگاههایی همچون لیزر و مگنت و... و تجویز مناسب ترین ورزش برای مشکل کمر ، به مقدار زیادی کمک کننده خواهد بود.