انحراف جنسی در نوجوانان

سلام با عرض خسته نباشید خدمت شما. بنده دختر مجرد بیست ساله هستم که برادر کوچکتر ۱۵ ساله دارم . متاسفانه دیشب متوجه شدم برادرم فوت فتیش هست. به خودم یه شوک بزرگ وارد شد جوری که تمام سیستم بدنم میلرزید من برای درمان برادرم‌ چه کنم؟ ضمن اینکه از پس هزینه های سنگین روانشناس برنمیایم. به هیچ کس از اعضای خانواده فعلا نگفتم . ضمن اینکه برادرم تو حرفاش دائم میگفت این بیماریه و درمان نداره چون خودشم تو سایت ها رفته بود و مطالبو خونده بود. من خودمم تحقیقات‌ کافی انجام دادم در مورد این انحرافات. واقعا نمیدونم واکنش طبیعیم باید چی باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
Fetishism یا همون یادگار خواهی یک نوع از اختلالات پارافیلیاهاست که به انواع انحرافات جنسی اطلاق می شود .
در یادگار خواهی کانون میل جنسی معطوف به اشیایی نظیر کفش، دستکش ، جوراب شلواری و جوراب است که ارتباط نزدیکی با پوست بدن آدمی دارند .
یادگار مربوط به شخصی می شود که در دوران کودکی با فرد بیمار ارتباط نزدیک داشته و کیفیتی داره که اون شخص مورد علاقه یا مورد نیاز رو تداعی می کنه .
یادگار معمولا با شروع تحریک جنسی در سنین پایین ارتباط داره .
درمان یادگار خواهی مثل تمام پارافیلیاها شامل : رواندرمانی بینش گرا ، رفتار درمانی و دارو درمانی است که اگر خود فرد انگیزه قوی جهت درمان خود را داشته باشد و خود برای درمان مراجعه کند و نه به جبر و اجبار ،
غلبا سیر و پیش آگهی خوب است .