سلام خسته نباشید من ۳ مرداد پریود شدم و حدود ۴ روز طول کشید سیکل دوره هام ۲۸ روزه ست داخله تقویمم زده بود ۲۳ کلا دوره تخمک گذاری و بارداری قطع شده بود ۲۵ یه رابطه بدون دخول و بدن ارضا شدن داشتم نیم ساعت بعد دوتا قرص اورژانسی خوردم دوازده ساعت بعد دوتا دیگه دوازده ساعت بعدم دوتا روی هم ۶ تا. ۶ روز بعد رابطه رفتم بتا دادم بتا 0 بود دکتر آزمایشگاه گفت تو یه هفته جواب میده اومدم خونه تو ۹ روز بعد رابطم که میشد دیروز بی بی زدم منفی بود هنوز پریود نیامده من باردارم؟ تو ۶ روز آزمایش بتا درست جواب میده؟ فردا موعد پریود هست اگه بزنم بی بی جواب درست میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست خانگی دقیقی نیست. اجازه بدهید تاخیر بیش از ۱۰ روز برایتان اتفاق بیافتد و بعد از آن برای بارداری، آزمایش خون اقدام کنید.
قرص های اورژانسی را اشتباه مصرف کرده اید. بهتر است در این باره آموزش لازم را فرا گیرید.
روز خوش