ترس شدید نسبت به همه چیز

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 77 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من یه مشکلی دارم که بیش از حد از همه چی ترس دارم مثلا زمانی که سوار ماشین هستیم مدام چشمم به جاده است و دست و پام میلرزه و همش فکر میکنم الان به اینجا میخوریم اون ماشین به ما میزنه میمیرم و فلان و فلان همش چیزهای بدی رو توی ذهنم مجسم میکنم حتی تو یه راه پنج دقیقه ای هم استرس دارم از جاده متنفرم و هیچ لذتی نمیبرم وقتی به مقصد میرسم معده ام از شدت استرس درد میگیره از اینکه یه بچه از خیابون رد بشه یا هرکسی چه نزدیک چه غریبه میترسم و همش میگم مواظب باش از بعضی حیوانات به شدت میترسم یا هر ده شب موقع خواب خیلی میترسم با اینکه همسرم کنارمه و چیزهای بدی رو تصور میکنم بشدت وسواس فکری پیدا کردم یه نوزاد 6 ماهه دارم ون میدوتم اونو چطوری با این اوضاع ترسم بزارم استقلال داشته باشه مثلا اگر چیزی کنارش باشه همش اتفاقای بدی که ممکنه براش بیفته رو تصور میکنم و همش اضطراب دارم

اینم بگم که من 6 سال پیش خواهر کوچیکم رو تو تصادف از دست دادم تا اون موقع فکر نمیکردم برای ما تصادف پیش بیاد یا عمرا اصلا باورم نمیشد کسی با یه تصادف کوچیک بمیره اما وقتی دیدم حتی زمانی که مقصر نیستی و یا تصادفم باعث مرگ میشه ترسم دو چندان شده شایدم بخاطر زایمانمه که الان اینطوریم چون قبلا به این شدت نبود

از جن و مرگ هم میترسم من نمیدونم چیکار کنم خیلی تو عذابم انگار اصلا زندگی نمیکنم کمکم کنید راه حل بهم بدید و بگین چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

باسلام
با توضیحاتی که بیان کرده اید پیشنهاد می شود حتما مشاوره داشته باشید

تجربه شما

خسته نباشید آقای دکتر😑😒