علاقمند کردن دخترم به نماز خواندن

سلام. چگونه می توانم دخترم را به خواندن نماز علاقمند کنم. دخترم 15 ساله است و بیشترین علاقه اش به گوش دادن به موسیقی می گذرد ولی خداراشکر مقید به حفظ حجاب است. خواهشمندم در این زمینه مرا راهنمایی فرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 43 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
​​​​​​از اثرات نماز در زندگی دنیا و آخرت برای ایشان بگویید.
​​​​​برای ایشان توضیح دهید که نماز تشکر از خداوند در برابر این همه نعمت است. وقتی کسی کار کوچکی برای انسان انجام می دهد، ما خود را مدیون او می دانیم و تلاش می کنیم جبران کنیم.
خداوند این همه نعمت به انسان داده و هرگز انسان قادر به جبران و تشکر نیست، اما خداوند خودش راه تشکر را به انسان آموخته و به همین مقدار سپاس راضی شده است. ضمن اینکه نماز، خضوع و خشوع در مقابل پروردگار است و این نوع خضوع، انسان را بالا می برد.
​​​​اثرات نماز بر روح‌و جسم و زندگی انسان و بالارفتن مقام انسان بسیار زیاد است و در این نوشته نمی گنجد. شما درباره اثرات نماز، بسیار مطالعه و تحقیق کنید. تفسیر آیات مربوط به نماز را بخوانید و برای فرزندتان، دوستانه توضیح دهید. ضمنا شما و خانواده اول وقت به گونه ای نماز بخوانید که ایشان ببیند و تشویق و ترغیب شود.
شما و همسرتان برایش دعای خیر کنید. دعای خیر پدر و مادر بسیار تاثیرگذار است.