ترک نوشیدنی الکلی

293 بازدید 4 تبادل تجربه

سلام. همسرم از نوشیدنی الکلی استفاده میکنه، میخوام کمک کنم تا ترک کنه، ممکنه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز

لطفا به سوالات زیر پاسخ بدید تا بهتر بتونم به شما کمک کنم :

۱. چند وقت هست که همسر شما نوشیدنی الکلی مصرف میکنن ؟

۲. میانگین مصرف روزانه ایشون چقدره ؟

۳. رفتارهای اعتیادی از جمله خشم انفجاری (عصبانی شدن ناگهانی و اغلب بی دلیل یا با دلایل پیش پا افتاده )

۴ کار ایشون چیه ؟ و چه مدت در طول شبانه روز میخوابند

تجربه شما

سلام من همسرم اعتیاد به الکل داره

و از خونه فراری شده

ما ۵ ماهه ازدواج کردیم و من متوجه این قضیه شدم میشه کمکم کنید لطفا

متشکرم از راهنماییتون

با توجه به دوز مصرفی همسرتون ایشون احتمالا در سالهای ابتدایی مصرف هستند و این کار و برای کمک به ایشون راحت تر میکنه پیشنهاد اینه که این مسئله با ایشون مطرح کنید و از همسرتون بخوایید تا با هم به یه کیلینک ترک اعتیاد مراجعه و از یک پزشک متخصص برای ترک الکل کمک بگیرید عوضیت در کلاس های الکلی های گمنام به نام Aa هم میتونه کمک کنه تا وابستگی به الکل در ایشون تغییر پیدا کنه

۱. نمیدونم چند ساله

۲. یه روز در میون یه لیوان شاید نشه

۳. اصلا بداخلاقی نداره

۴. آزاد،مثل خودم میخوابه، ساعت ۱۲ شب تا ۹ صبح و ظهرها هم شاید....