سلام .اگه هفته ای سه بار و هر بار یک ساعت پیاده روی آرام  یا متوسط داشته باشم آیا  میتونم چربی شکمو پهلومو آب  کنم؟ چه مدت طول میکشه .قدم 170 وزنم حدود 66

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام.و برای اینکه از پیاده روی یا هر ورزش هوازی دیگری برای کاهش وزن کم بگیرید باید هفته ای 300 دقیقه ورزش داشته باشید و شدت ورزش تان به حدی باشد که شما را به نفس نفس زدن بیندازد تا نتوانید مثلا در حین پیاده روی یک مکالمه طولانی داشته باشید یا نتوانید زیر لب آواز بخوانید. در کنار این کار باید رژیم غذایی مناسب نیز داشته باشید. سوزاندن 500 کالری در روز باعث می شود در پایان هفته 500 گرم لاغر شوید.