درمان کف پای صاف در کودک ۳ ساله

سلام خسته نباشید

من یک پسر ۳ ساله دارم که کف پاهاش خیلی صافه

میخواستم ازتون بپرسم راه درمانی برای اون وجود داره؟

و این که اگه درمانش نکنیم توی بزرگ سالی مشکلی براش پیش نمیاد؟

چون نه من نه پدرش ونه هیچ کس دیگه ای در اقواممون این مشکل رو نداشته ولی پسرم به شدت کف پاش صافه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

نرمی و صافی كف پا را در سنين كودكی ميتوانيد به راحتی با كفی های مخصوص و ارتوپد يک اصلاح كرد.

همچنين ميتوانيد همزمان با برخی بازی ها عضلات كف پا و مچ و ساق پا را تقويت كرده و اين مسئله را رفع كنيد.

كودک همزمان با اين مشكل نبايد طولانی راه برود يا زياد بدود

مخصوصا اگر پا برهنه باشد