ناامیدی و بی انگیزگی در زندگی

سلام من واقعا از زندگیم ناامید شدم منفی نگرم و حتی بخاطر کارهای کوچک زود عصبانی میشم اعتماد به نفسم صفره و خجالتی هستم شب و روز خدا تو خونه هستم هیچ دوستی هم ندارم بیشتر وقت ها میشینم گریه میکنم و ناشکری و میخوام خودکشی کنم تنها راه نجاتم رو درس خوندن میدونم با اینکه همیشه شاگرد ممتاز بودم ولی آینده ام رو نابود کردم الان چندین ساله پشت کنکور موندم هرکاری میکنم نمیتونم سمت کتابام برم واقعا حالم از خودم بهم میخوره و هرروز آرزوی مرگ میکنم😔😔

بنظرتون با این ذهن منفی چطور مبارزه کنم و بتونم باز برم سمت کتاب هام و درسم رو بخونم؟

خواهشا راهنماییم کنید ممنونم🌷

اگه کتاب هایی هم هست بهم پیشنهاد کنید بخونم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ، روز و شبتون خوش ، به جمع ما خوش آمدید ، ممکنه بگید چه خوشی ؟ چه خوش آمدنی ؟ من که از ناامیدی و افسردگی با افکار منفی سرو کله می زنم .... اول ازهمه به افکار منفی استپ بدید و اجازه ندید فکر منفی بر شما غلبه کنه و پیش بره ، هر بار که  فکر منفی را متوقف می کنید اجازه بدید ذهن شما به دنبال چیزهای قشنگ و خوب بره و افکارتون را به سمت موارد مثبت هدایت کنید با  این کار شما بتدریج یاد می گیرید چگونه بر افکارتان کنترل داشته باشید

دوم اینکه یادتان باشد همه ی ما در زندگی مسئول اعمال خود هستیم ، ما هستیم که انتخاب می کنیم خوشبخت باشیم یا بدبخت ، ما بیش از آنکه تصور می کنید بر زندگی خود کنترل داریم وا ین کنترل با انتخاب های ما صورت می گیرد . بنابراین عزیزم این شما هستید که ناامیدی ، افسردگی و کناره گیری از دیگران را انتخاب کرده اید و شاید این را به عنوان راه فرار برای گریز از شکست ها و عدم موفقیت انتخاب کرده اید.

از آنجا که دانش آموز موفقی بوده اید  عدم موفقیت در کنکور شما را ناامید کرده و اعتماد به خودتان را از دست داده اید، شما به راحتی می توانید با انتخاب مسیر درست که با ویژگی ها و تمایلات شما همسو باشد از درد و رنج افسردگی نجات یابید ، مثلا می توانید برای ادامه ی تحصیل از رشته های بدون آزمون انتخاب کنید یا با انتخاب شغل و کسب درآمد مسیر زندگی خود را تغییر دهید و به اجتماع وارد شوید و.... بسیاری کارهای دیگر که با علاقه و توانایی  شما جور باشد...... در هر حال این شما هستید که آن در انتخاب می کنید آیا در این زندگی باقی بمانید یا شیوه ی زندگی خود را تغییر دهید ، اگر برایتان سخت است به تنهایی این کار را انجام دهید از یک مشاور کمک بگیرید ، آرزوی موفقیت شما را در انتخاب سلامتی دارم.