رفتارهای جنسی کودک 3 ساله

سلام

پسر برادرم بدلیل شاغل بودن مادرش صبح ها پیش منه الان ۳سال و نیمه هست

جدیدا خیلی دوست داره دست به بدن من بزنه خیلی به بازی کردن به پا هم علاقه داره یا خیلی وقت ها دیدم توی مهمونی یا جمع خانواده دست میزنه به جلو و پشت خانوما بنظرتون چه رفتاری باید باهاش کنیم؟ دعواش کنیم یا بی تفاوت رفتار کنیم یا حضوری ببریمش پیش مشاور کودک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اینکه برادر زاده شما دست به اندام خصوصی دیگران میزنه ممکنه تقلید از یک رفتار باشه ویا شاید بچه لمسی هست و کلا لمس کردن رو دوست داره

به هیچ وجه برخورد خشن نداشته باشید . در مورد اندام خصوصی صحبت کنید و توضیح دهید که چه جاهایی از بدن خصوصی هست و کسی اجازه ندارد به آنها دست بزند و لمس کند

شاید این رفتار بخاطر کمبود محبت و نیاز به لمس کردن از طرف مادر باشد

به مادرش بگویید زیاد او را در آغوش بگیرید نوازشش کند

اگر اطرافیان کودک در پوشش و رفتارهای خود رعایت لازم را نداشته باشد  میتواند دلیل به وجود آمدن این رفتار باشد چرا که کودک در سن تقلید هست