بازی های جنسی دخترم

باسلام دختری ۵ ساله دارم که اخیرا با یکی از دوستان همجنسش که ازش چندسال بزرگتر بوده به اصطلاح خودشون نامزد بازی میکنن و دست میزنن به اعضای همدیگه دخترم بعد از تموم شدن بازی این موضوع رو کامل تعریف میکنه و از من میخواد باهاش این بازی رو کنم بعد از اینکه چند ساعت وقت گذاشتم و گفتم نباید اجازه بدی به عضو خصوصیت دست بزنن گفت که اشکال نداره اونم دختره ظاهرا همه چیز رو اون دختره بهش توجیه کرده از سرش نمیفته اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم و مورد دیگه اینه که اصلا منو همسرم رو درحال انجام هیچ موردی ندیده مطمئنم از این دوستش یاد گرفته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام
اگر دریافت اطلاعات از سمت دوستش انجام شده پس نیاز هست که ارتباط های این دو نفر در فضای خصوصی و تنها محدود و منع بشه. در عین حال به دخترتون بگید هیچ کس حق نداره به جز موارد خاص مثلا مریض شدن و معاینه توسط دکتر کسی بدنت رو لمس کنه حتی اگر اون فرد  دختر باشه چه پسر . فرقی نمیکنه.
از طرف دیگر این جنس رفتارها جز روند طبیعی بچه ها هست که اگر برخورد درستی بشه مشکلی ایجاد نمیکنه. پس نگران نباشید. منتها مراقب محیط و فضای خلوت و دو نفره بچه ها باشید. و بگید که نمیتونن در اتاق در بسته تنها باشن باید در پذیرایی بازی کنن و.....