راه های کاهش چربی خون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 199 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .آزمایش  خون دادم چربیم ۲۰۲ بود . چربیم بالاست؟ اگه بالاست چی مصرف کنم واسه پایین آوردنش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام .
لطفا بیان نمایید کدام نوع چربی 202 است. تری گلیسرید؟ کلسترول؟ LDL؟ و ضمنا بیان بفرمایید که قبلا چطور بوده است؟ آیا در فامیل شما چربی خون بالا ارثی است ؟ و آیا در فامیل شما حوادث قلبی در سن کم وجود دارد؟ و آیا اضافه وزن دارید؟  و میزان، نوع  و شدت فعالیت فیزیکی خود را هم توصیف بفرمایید.

تجربه شما

کلسترول ۲۰۲

تریگلیسیرید 209

VlDL. ۴۲

LDL 1۰۹

مادرم چربی خون داره

سابقه بیماری قلبی در سن کم نه . پدرم پنجاه و چهار سالشه مشکل قلبی پیدا کرده بود رگهای قلبش گرفته بودن

من ۲۸ سالمه دوسال پیش هم آزمایش داده بودم کلسترولم همینقدر  بود. ۵۰ کیلو هستم . اضافه وزن ندارم .تا دوماه پیش هشت ماه به طور روزانه ورزش میکردم.

سرگیجه و ضعف شدید پیدا میکنم بخصوص ولی بلند میشم می ایستم. میخواستم بدونم از چربیه بالاست یا از چی میتونه باشه؟

کم خونی هم ندارم.