ببخشید من در هفته ۱۵ بارداریمم و نزدیک یه ماه و نیم هست که عروسی گرفتیم و همسرم به شدت اصرار به نزدیکی عمیق دارن من اجازه نمیدم چون میترسم منجر به سقط جنینم بشه خیلی دعوا راه میندازن تا جایی که سه بار مجبور شدم از پشت باهاشون رابطه برقرار کنم اما خیلی دردناکه و اذیت میشم دفعه آخر  خیلی بهم فشار اومد لکه دیدم و وقتی به دکتر مراجعه کردم با معاینه متوجه شدن رابطه داشتم از پشت گفتن بسیار متورم شده و به خاطر همین لکه دیدی بهم شیاف دادن ولی همسرم باز هم اصرار میکنن با این وجود نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنماییی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز این طور نیست که نزدیکی کاملا در دوران بارداری ممنوع  باشد با توجه به اینکه مشکل خاصی مانند جفت پایین ، خون ریزی و یا لکه بینی ندارید می توانید نزدیکی داشته باشید داشتن  رابطه مقعدی را توصیه نمی کنم زیرا عوارض زیادی برای شما به دنبال دارد می توانید از طریق رابطه جنسی از طریق واژینال و یا رابطه دهانی ومالش آلت تناسلی  همسر خود را به ارگاسم برسانید با توجه به اینکه تازه یک ماه و نیم است که  ازدواج کرده اید  به هر حال این حق را باید به همسر خود بدهید موفق باشید.