دیر انزالی و مشکلات زناشویی

729 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام همسرم قبلا خیلی زود ارضا میشد مثلا 10یا 8 دقیقه ولی الان 20 یا 25 دقیقه طول میکشه یا هنگام رابطه آلت ببخشید خیلی رک میگم میخوابه و هردو مون اذیت میشیم دلش رابطه میخواد ولی وقتی آلت ش از حالت نعوز درمیاد عصبی میشه چیکار کنم که مثل قبل بشه؟؟ و اینم بگم همسرم گرم مزاج هستن لطفا زود راهنمایی کنید همسرم خیلی ناراحت افسرده شده ما هردو یک و نیم ساله ازدواج کردیم و 20 ساله مونه هم سن هستیم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
1- ارضا شدن در زمان دخول طی 8 تا 10 دقیقه زود انزالی محسوب نمی شه و کاملا طبیعی است. معمولا آقایان پس از دخول به طور میانگین ظرف 10 دقیقه ارضا می شوند.
2- طول دادن زیاد از حد رابطه خود به خود باعث از دست دادن نعوظ می شود. به جای تمرکز بر افزایش زمان انزال، به لذت های جنسی که از هم می برید تمرکز کنید
3- اضطراب و استرس از جمله موارد از دست دادن نعوظ در مردان هست. احتمالا همسر شما با هراس و ترس از شکست وارد رابطه می شوند. به ایشان بفرمایید که به جایی اینکه ذهنشان را درگیر این اضطراب کنند که نکنه نعوظ را از دست بدهند، سعی کنند از رابطه خود لذت ببرند.
4- ناراحتی ها و گله های زنانه از عدم رسیدن به ارگاسم و یا شکایت شما در طی از دست دادن نعوظ ایشان اوضاع رو بدتر و وخیم تر می کند. به ایشان با ابراز نگرانی های خود استرس اضافی وارد نکنید

تجربه شما

سلام

میتونه به پزشک مراجعه کنه البته برای درمان زود انزالی از اسپری یا ژل یا کاندوم بصورت موقتی استفاده کنه