تداخل بیوتین و فولیک اسید

با سلام و خسته نباشید. آیا قرص بیوتین و فولیک اسید با یکدیگر تداخل دارند؟ چون من هردو رو استفاده میکنم

و اینکه جایی خوندم که بیوتین باید با قرص زینک استفاده بشه برای تاثیر بیشتر. درسته ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب

بیوتین و اسید فولیک هردو از ویتامینهای خانواده ب هستند که تداخل ندارند. سوال دوم شما نامفهوم است  چون تاثیر بیشتر برای چه چیزی مد نظر است و ضمنا اگر توسط پزشک تجویز شده باشد هیچ مانعی برای مصرف همزمان و جود ندارد.