سلام روزتون بخیر. موعد پریود زمانی که آمپول اچ سی جی زده میشه بر طبق موعد پریود ماه قبل حساب میشه یا 14 روز بعد آمپول روز موعد پریود باید حساب کرد ؟

من این ماه باید 2 شهریور پریود بشم ولی 16 مرداد روز 10 سیکلم آمپول اچ سی جی زدم امروز 14 روزم تموم شده امروز روز موعد پریودم یا همون 2 شهریور؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آمپول اچ سی جی موعد پریود را فقط در صورتیکه باردار باشید جابجا میکند در غیر این صورت با تاریخ همیشگی حساب کنید و اگر بیش از ده روز تاخیر داشتید از نظر بارداری چک شوید. شب خوش