تالاسمی مینور و آزمایش ژنتیک

سلام من همسرم تالاسمی مینور داره. خودمم مشکوک به تالاسمی بودم که یه دوره سه ماهه آهن مصرف کردم اندکس هام یه خورده رفت بالا و متخصص بهم گفت لازم نیست آزمایش ژنتیک بدین. حالا میخوام بدونم آزمایش الکتروفروز صد درصد تالاسمی رو مشخص میکنه؟ یا اگه بخوام مطمین شم که تالاسمی ندارم برم ژنتیک بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

جهت مشخص شدن وضعیت کم خونی می بایست به پزشک مراجعه کنید و با بررسی الکتروفورز هموگلوبین و سایر آزمایشات علت کم خونی مشخص گردد... در صورت ابتلا به تالاسمی جهت مشاوره و معلوم شدن وضعیت بیماری در فرزندتان می توانید مشاوره ژنتیک انجام دهید..