شوهرم به تازگی در گروه ورزشی که البته پدرمم توش هستن عضو هستن ولی من دوست ندارم چون همشون دخترها بی حجاب و خودم چادری هستم . شوهرم دیروز عکس خودشو از روی پروفایلش برداشت ولی امروز دیدم دوباره گذاشته و توی گروه هم هست خیلی میترسم آخه قبلا هم با چند تا دختر تو تلگرام پیام داده بود ولی برام توضیح داد و گفت میخواسته ببینه فقط کی هستن و میخوان زندگی ما رو بهم بزنن و من گذشت کردم و قول داد دیگه اینکار رو نکنه .حالا نمیتوانم بهش بگم از گروه بیاد بیرون و عکس خودش رو برداره ولی میترسم دعوا باز بشه و من بازنده با اینکه حق با منه

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

دوست عزيز در ابتدا بايد بگم كه خيلی مطمئن نباشيد كه حق با شماست چون اين حق به جانب بودن باعث بوجود اومدن توقعاتی در شما ميشه و اين مساله به شما اجازه ميده كه به خودتون حق بديد همسرتون رو كنترل كنيد . همسر شما هم مثل هر آدم ديگه ای احتياج به فضايی اختصاصی  و شخصی برای خودش داره  و اگر اين موقعيت از اون سلب بشه قطعا احساس خوبی نخواهد داشت و حتی تمايل بيشتری به وقت گذروندن در فضای مجازی پيدا ميكنه بنابراين پيشنهادم به شما اينكه يک بار و برای هميشه بصورت قاطعانه با همسرتون راجع به اين مسئله صحبت كنيد و بصورت شفاف و واضح مرزهايی استفاده از فضای مجازی رو بين خودتون  مشخص كنيد و طبق قواعد تعيين شده رفتار كنيد و طوری قانون گذاری كنيد كه برای هر دو طرف قوانين قابل اجرا باشه و هردو متعهد به انجام اون بشيد .

موفق باشيد