کم کاری تیرویید در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1657 بازدید 3 تبادل تجربه

با سلام . هفته 7 بارداری هستم با آی وی اف باردار شدم . 6 تا قرص در هفته لووتيروکسين 1/ 0 می خورم . آزمایش تی اس اچ 3/5 بود . به متخصص داخلی مراجعه کردم برام یه نصف قرص اضافه کردن . به گفته خودشون طبق مطالعه وزارت بهداشت  تا 3 و 4 خوبه . در صورتی که خودم شنیده بودم باید زیر 2/5 باشه . به نظر شما لازمه قرص اضافه کنم و به متخصص دیگری مراجعه کنم؟  با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل مربی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه باردار هستید ودر دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی هورمون تیروئید نیز تغییراتی دارد عدد هورمون  TSH در آزمایش انجام شده نرمال است اگر عدد TSH خون شما بالای 3/8 بود نیاز به افزایش دوز  دارو داشتید بنابراین نیازی به اضافه کردن دوز  دارو ندارید وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

باسلام. من قبل بارداری آزمایشم نشون داد که تیرویید دارم کم کاری و بعد از چند ماه باردار شدم اخیرا حالا نمیدونم قرصارو چجوری بخورم که مشکلی برای جنین پیش نیاد از قبل روزی نصف قرص میخورم

@خانوم_زشتو

سلام دوست عزیز باید مجدد آزمایش تیروئید در زمان بارداری انجام بدهید تا دوز دارو برای شما تعیین شود موفق باشید.

سلام . کم کاری تیرویید تو دوران بارداری خطرناکه ؟  چه ضرری داره ؟؟ حد نرمال تیروئید چقدره ؟

برا من ۳/۹۶ هست آیا زیاده یا نرمال ؟

@reyhan_reyhan

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما کم کاری تیروئید خیلی خفیف دارید مشکل جدی وجود ندارد بهتر است به پزشک معالج خود اطلاع دهید موفق باشید.

منم اولین آزمایش تیروئیدم ۴.۲ بود که دکترم برام قرص نوشت ولی قرص نخوردم و رفتم دوباره تکرارش کردم شد ۲.۴ و باز تکرار کردم شد ۱.۹ و باز یه ماه دیگه برای اطمینان تکرارش کردم شد ۱.۵.آزمابشگاه خیلی معتبری هم میرفتم خطای این آزمایشهای هورمونی بالاست حتما چند بار تکرار کنید و بعد درمان رو شروع کنید