من هفته ۲۵ بارداری هستم ولی سونو بیست و سه نشون میده و میگه اندازه جنین دو هفته کمتر از بیست و پنجه و مشکل دیگه اینکه مایع آمونیاک من ۱.۸ هست دکتر چهار روز استراحت داده و داروی آنتی بیوتیک. نمیدونم چقدر نگران کننده است وجود این دو‌ وضعیت. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر مايع ١/٨ باشد به نظر وضعيت خوبی متاسفانه نيست كيسه آب پاره شده ؟ اگر كيسه آب پاره نشده داپلر انجام دهيد

تجربه شما

خوشبختانه آب با خوردن آب زیاد برطرف شد و عددش شد ۳ اما همچنان نگرانی در مورد رشد کن بچه وجود داره  دکتر میگه دو‌ هفته از اون چیزی که باید باشه رشدش کمتر تمام دلایل رو‌ بررسی کرده و همه منفی بودن فقط مونده آزمایش ژنتیک که قرار جمعه آمینو سنتز رو انجام بدم تو غربالگری نوع اول عارضه داون رد شد و آزمایشات مربوط به ژنتیک همه خوب بودن نه من و نه همسرم هیچ کدوم مشکل ژنتیک یا سندرم خاص یا بیماری خاص نداریم  سن من هم ۳۷ است.