مصرف کرم لایه بردار در شیردهی

سلام.آیا کرم لایه بردار در مالیفت در شیردهی مجازه من دو هفته هفته ی اول دوبار و هفته ی دوم یک شب در میان استفاده کردم ، دخترم اسهال شد و تب داشت بردیم دکتر گفت بدنش عفونت کرده ، ممکنه بخاطر کرم لایه بردار باشه مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
در دوران بارداری و شیردهی برای مصرف کرم های لایه بردار باتوجه به ترکیباتی که دارند و پوسته ریزی می کنند، توصیه می شود با متخصص پوست مشورت کنید.