سلام  خسته نباشید من ۲۵ این ماه یه نزدیکی بدون دخول داشتم و اینکه ببخشید همسرم اصلا ارضا نشد (فقط مایع قبل انزال بود) و قرص جلوگیری مصرف کردم ۳ بار هر بار دو قرص به فاصله ۱۲ ساعت و اینکه مرداد ماه روز سومش پریود شدم دارای پریود منظم هستم و دوره هام ۲۸ روزه است و الان زیر دلم دردهای خفیف دارم و سینه هام شل شده آیا امکان بارداری هست؟ چون تو یه سایت خوندم با پیش آب میشه حاملگی ایجاد بشه قرص اورژانسی مصرف کردم ۲ عدد هر دوازده ساعت که به ۶ تا قرص رسید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از مصرف قرص اورژانسی یک خونریزی مختصری را باید داشته باشید در غیر این صورت و یا با داشتن تاخیر بیش از یک هفته آزمایش بارداری انجام دهید. با پیشاب هم امکان بارداری وجود دارد پس اگر قصد بارداری ندارید روش مطمئنی داشته باشید. شب خوش