پس گرفتن ملک با دلیل اعتیاد داشتن

باسلام

برادر من معتاد و از نظر روانی به هم ریخته است و نمی دونم به خاطر مصرف کراک توهم داره.(میخواهیم برای درمانش مراجعه کنیم)

یک ملکی که به نامش بوده حدود ۱۰۰ یا حتی بیشتر ارزش داشته به ۴۵ میلیون فروخته

امکانش هست از فرد خریدار شکایت کرده و ثابت کنیم برادرم در حالت عادی نبوده و زمین رو پس بگیریم ؟؟؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. در حقوق ما اصلی داریم به نام اصاله الصحه به این معنی که وقتی قرارداد یا اقدام حقوقی شخص انجام میده اصل بر این است که اون شخص در حالت عادی و با رضایت اقدام به انجام اون عمل کرده و خلاف این موضوع باید به اثبات برسه که معمولا کار خیلی سختی هست.

2. در خصوص موضوع شما با توجه به این که ایشون ملک 100 میلیونی را به قیمت 45 میلیون فروخته و با توجه به اعتیاد ایشون در صورتی که در قولنامه مذکور حق فسخ را از خود ساقط نکرده باشه (که این موضوع هم جای بحث داره و جای امیدواری هست) میشه با ارسال اظهار نامه بدوا و سریعا بعد از اون دادخواست فسخ قرارداد مذکور به جهت غرری بودن مطرح کرد و تقاضای کارشناسی نمود.

3. حتما سریعا با در دست داشتن مدارک سریعا به وکیل مراجعه کنید و ترجیحا با وکیل اقدام نمایید

موفق باشید