کمک به خودشناسی نامزدم

نامزدم چند وقته همش میگه من از خودم و از اخلاقام بدم میاد. مشکلاتش و ناراحتیاش رو نمیگه. شک داره به همه چی

میگه راه منطق و احساساتم جداست

اول اینکه گفت از شخصیت خودم بدم میاد و از این آدمی که هستم متنفرم و از حرفام و کارام ناراحتم

دوم اینکه شک خیلی زیادی به من داره و این خیلی زیاد اذیتم میکنه

سوم اینکه دلیل ناراحتیاش و دلخوریاش و خیلی چیزا رو به من نمیگه و با کلی قسم فقط میفهمم ناراحته

چهارم اینکه وقتی همو میبینیم خیلی خوبیم و رفتارش خیلی خوبه ولی پشت پیام زیاد ناراحت میشه زیاد عصبی میشه زیاد بهم میریزه

پنجم اینکه من باهاش رابطه دارم و میگم نکنه منو بخاطر این چیزها میخواسته و الان میخواد بهونه بیاره ولی همش میگه من نمیتونم تو چی؟ تو کمکم کن و از این حرفا تروخدا راهنماییم کنین ممنون میشم

از شخصیت الانش بدش میاد نمیدونم چی بگم که خوشحالش کنم و بهش روحیه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
به سن نامزدتون و مدت نامزدیتون اشاره نکردید.
نکته ای که نظر منو به خودش جلب کرد اینه که گفتین چند وقته نامزدتون اینجور شده بنابراین از اول اینظور نبوده، پس باید دنبال دلایل این تغییر باشید. چه عواملی سبب این مسایل شده؟ آیا از قبل زمینه هایی بوده و الان آشکار شده یا بیشتر شده؟رضایت شما و نامزدتون از این انتخاب چقدره؟ آیا از رابطتتون راضی هستید؟ مشکلاتی که توی رابطتتون هست بیشتر حول و حوش چه موضوعاتیه؟و خیلی سوال دیگه.
اونچه که مطرح کردید و علایمی که عنوان کردید نیازمند بررسی بالینی بیشتر و ریشه یابی کردن مشکلات و علایم است؛ بنابراین توصیه من به شما مراجعه حضوری به روانشناس و کمک گرفتن از اوست. چرا که امکان بررسی به صورت مجازی نیست دوست خوبم.
شاد و پیروز باشید.