ترشحات واژن

سلام خسته نباشید . ببخشید من همیشه ترشحات واژنم سفید رنگ و کمی غلیظ هست ولی سوزش و خارش ندارم .میخوام بدونم این فرم ترشحات عادیه یا خیر. چند بار معاینه شدم هربار به من گفته شد عفونت قارچیه ولی بعد مصرف دارو تغییری نکردم و مشکلی هم ندارم همچنان. پاپ اسمیر میتونه کمکم کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما نگران نباشید خیر مشکلی ندارید و نیاز به پیگیری و بررسی وجود ندارد تست پاپ اسمیر  برای پیشگیری  از سرطان  دهانه رحم انجام می شود  بهتر است هر ۳ سال یک بار انجام شود موفق باشید.