عمل برداشتن پرده بکارت

با سلام. حدودا یک ماه از عروسیم میگذره و به دلیل ترس و استرس از درد پرده موفق به دخول نشدیم. این مسئله بیش از حد حال روحی من رو تحت تاثیر قرار داده. یک بار برای معاینه رفتم که بهم گفتن پردت فقط یه سوراخ ریز داره و اگه بخوای با دخول از بین ببری خیلی درد داره. بهم پیشنهاد عمل رو دادن. واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این مسئله بسیار جنبه روحی دارد و تنها کسی که میتواند به شما کمک کند خودتان هستید . در ضمن این عمل بسیار سطحی و سرپایی میباشد و درد ندارد پس به خودتان تلقین نکنید. به همسرتان و عشق ایشان فکر کنید و میتوانید با یک مشاور مشورت کنید. روز خوش