اختلال نعوذ در رابطه با همسر

با سلام منو همسرم فعلا در عقد هستیم و رابطه جنسیمون با دخول نیست و معمولا بعد از چند دقیقه دچار عدم نعوذ میشن درحالی که اوایل اینجوری نبودن الان مدتیه اینجوری شده من فکر کردم شاید از استرس محیط باشه چون همش یا خونه اونا بودیم یا خونه برای همین سری آخر رفتیم هتل بازم همین مشکل پیش اومده نمیدونم نعوذ طبیعی باید چند دقیقه طول بکشه چون دخول نداریم نمیدونم واقعا این مشکل عدم نعوذه یا خیر از طرفی دارم سرد میشم بخاطر این مسائل حدود 1 ساله عقد کردیم میترسم مشکلش جدی باشه تازگیم خیلی لاغر شده ممکنه از این باشه یا از اینکه دخول نداریم امیدوارم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
1- نعوظ و یا عدم نعوظ ارتباطی به کاهش وزن ندارد
2- اضطراب و نگرانی می تواند مانع نعوظ مردانه شود
3- اگر ایشان در این خصوص نگرانی داشته باشند و بترسند به احتمال زیاد نعوظ را از دست خواهند داد
4- به ایشان آرامش را القا کنید
5- اگر خیلی نگران هستید ایشان می توانند قبل از ازدواج توسط پزشک ارولوژی معاینه شوند