درد در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 378 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من اوایل ازدواجمه موقع رابطه درد دارم و استرس خیلی زیاد چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
1- طبیعی است در اوایل رابطه جنسی نگران نباشید
2- سعی کنید تا زمانی که خوب به تحریک جنسی نرسیدید  دخول را انجام ندهید
3- در ابتدای رابطه بهتر است شما در رو قرار گیرید. اینکار درد شما را کمتر می کند

تجربه شما

سلام.ببخشید من تازه ازدواج کردم خیلی استرسم واسه رابطه جنسی زیاده طوری که نفسم بند میاد و اینکه  هربار سعی میکنم درد دارم و خیلی زود پس میکشم.از ژل لوبریکانتم استفاده کردم اما بازم میترسم ممنون از شما