رفتار و صحبت های پسر ۶ ساله

پسرم ۶ سالشه. همیشه با همه چیزایی که ما میگیم انجام بده مخالفه و هرچی رو بگیم انجام نده موافقه. مثلا میگه من دوست دارم دروغگو باشم. من دروغگوام. میخوام سقف بریزه روی سرمون. سر و صورتتون خون بیاد. همش دوست داره آسیب ببینیم یا ناراحت شیم. همه رو با خنده میگه نه با عصبانیت. یا میگه من دوست شیطانم. میدونه که شیطان بده و آدم رو گول میزنه. همه اینا رو با یه نگاه موذیانه و با خنده میگه میدونه که حرفش خوب نیست ولی میگه. باید چه واکنشی نشون بدم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام
مخالفت بچه ها نشانه ی استقلال اونهاست.بچه ها در این سن میخواهند نشان دهند که شخصیت مستقلی دارند.بنابراین به جنگ با او وارد نشوید.درضمن نسبت به حرفهاش حساس نباشید.قسمتی از این حرفها از تخیلات اونها ناشی میشه.پس دروغ و مکر نیست،بلکه تخیلات اونهاست.قسمتی از از این حرفها هم برای جلب توجه شماست.سعی کنید کارهای خوب او را مورد توجه قرار دهید . از او تعریف و تمجید کنید.در واقع او را بطور مثبت و با کارهای مثبتش مورد توجه قرار بدید تا او این جلب توجه را برای کارهای منفی از شما طلب نکند.