با سلام.لطفا راهنماییم کنید‌ دختر من ۳ سالشه تو دو سالگی یه بار با تب بستری شد متوجه عفونت  ادراری  شدن و بعد اسکن که رفلاکس مثانه با گرید ۳ تشخیص داده شد زیر نظر دکتر شیر ۷ سی سی کوتریماکسازول میخوره

دیروز خیلی اتفاقی یه آزمایش  ادرار گرفتم ازش wbc بالا بود چون دکتر خودش در دسترس نبود متخصص اطفال خودش گفت  بچه دیگه این نوع آنتی بیوتیک رو نمیپزیره وبه سفکسیم تغییر داد. آیا  الان با این وضعیت احتیاج به عمل هست؟

توروخدا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اگر عفونتهای تکرار شونده با وجود تغییر آنتی بیوتیک اتفاق بیفتد یا تا سن ۵ سالگی بهبود نداشته باشد .... نیاز به عمل دارد.