کتک زدن همسر به دلیل گریه کودک

با سلام و خسته نباشید

نمیدونم از کجا شروع کنم الان ساعت پنج صبح هست و من با چشم گریون از سر ناچاری ازتون کمک میخوام

پسرم 24 ماهشه و من با مشورت پزشک اونو از شیرگرفتم الان 4 روزه که شیر نمیخوره شب ساعت 3 بود گریش شروع شد خودم میدونم که به خاطر شیر گریه میکرد چون اون ساعت ها شیر میخورد ولی اصلا گریش بند نمیومد هی یک چیزی رو بهونه میکرد گریه میکرد تا که باباش هم بیدار شد و میگفت چرا گریه میکنی همش تقصیر توئه آخرشم یکی زد رو چشمم یکی هم به پام منم نمیخواستم بچه بترسه زیاد نمیتونستم مقاومت کنم اونقدر حرف و ببخشید فحش داد که دیگه منم جوش آوردم خلاصه به صدامون مامانش و باباش اومدن کلی دعواش کردن و منم فقط گریه الانم با گریه می نویسم نمیدونم چکار کنم اصلا مات این وضعیت هستم هیچ کاری از دستم بر نمیاد چندبار قبلا گفتم بریم مشاوره ولی اونم قبول نمی کنه خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

عزیزم شما یکی از دشوارترین  و به یاد موندنی‌ترین مراحل مادر بودن‌ رو طی می‌کنید و همین استقامت زیبا و صبر دوست‌ داشتنی مادر رو به فرشته‌ای فراتر از بقیه موجودات تبدیل می‌کنه،

گفتید که با مشورت پزشکتون این‌ کارو انجام دادید پس انتظار میره که به شیوه درست و تدریجی انجام شده باشه و کودک نازنین با کمترین مشقت این دوره‌ رو پیش ببره

هر چند در این شرایط تلاش مادر به تنهایی کافی نیست و کمک و همکاری اطرافیان و خصوصا پدر اهمیت زیادی داره، اما نقش شما به عنوان مادر بسیار پر رنگ‌تر و پر اهمیت‌تره،

بنابراین ازتون می‌خوام که الان فقط تمرکزتون روی موضوع اصلی که همون کودکتون هست، باشه در این شرایط باید فضای خونه برای کودک آروم باشه

نگفتید که همسرتون معمولا پرخاشگری دارند یا این مسئله موجب پرخاشگری شده؟ امیدوارم که ایشون‌ رو هم در جریان شیرگیری قرار داده باشید، اما به هر حال با همسرتون توی ساعاتی از روز که فرصت خوبی هست و کودک شما خواب هست در مورد نیاز به آرامش و حساسیت موضوع فعلی صحبت کنید و مسائل جانبی‌ رو به بعد موکول کنید، با آرامش متقاعدش کنید که الان فضای خونه به هیچ وجه نباید متشنج باشه و بعد در فرصت مناسب بهتره که با مشاور در تماس باشید، خود شما بیش از قبل به کودکتون محبت نشون بدید در آغوشش بگیرید و نوازشش کنید خیلی بیشتر از قبل و یادتون باشه آرامش شما به کودکتون امنیت خاطر میده

کودک‌ رو کاملا سیر بخوابونید و حتی برای شب هم خوراکی‌ های متنوع در نظر بگیرید،تا می‌تونید سرگرمش کنید و باهاش بازی کنید...

امیدوارم این مراحل سخت‌ رو با درایت و تلاش مادرانه پشت‌ سر بذارید..

آرزوی سلامتی برای شما