سلام.من ۸ ساله ازدواج کردم یه پسر ۵ ساله دارم. تو این چند سال حتی یه بارم شوهرم نزاشته تنهایی برم جایی حتی سوپر. الانم با اینکه پسرم ۵ سالشه حتی با اونم اجازه نمیده جایی برم کمکم کنید چیکار کنم این اخلاقش رو کنار بزاره خسته شدم دیگه. تورو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
گاهی یکی از زوجین احساس ناامنی دارد و زوج دیگر رو محدود می کند اطلاعاتتون بسیار کم هست اما برای این که بتونید بر این مسئله راه حلی بیابید با یک مشاور خانواده در ارتباط باشید