عدم اعتماد به نفس برای شروع فعالیت

سلام. من دوران بچگی سختی داشتم.  وقتی ۶ سالم بود پدرمو از دست دادم و از طرف خانواده مادرم همیشه تحقیر شدم و اعتماد به نفسم ازم گرفته شده. مادرم همیشه یه آدم افسرده و عصبی بوده . هیچوقت حامی من نبوده و هرکاری خواستم شروع کنم بهم گفته نه. نمیتونی...

تک فرزندم هستم و الان چند ماهه که ازدواج کردم و ۲۲ سالمه. مادرم طوری رفتار میکنه که خیلی تنهاست و غصه میخوره و از من انتظار داره همیشه پیشش باشم . خیلیم عذاب وجدان دارم. مشکل من الان اینه که اعتماد به نفسم در حد صفره .سال آخر رشته صنایع دستی هستم . دوست داشتم برم سرکار ولی خیلی ناامیدم و اطرافیانم بیشتر ناامیدم میکنن که ادامه نده که کار دولتی گیرت نمیاد

دوست دارم خیاطی یاد بگیرم و طراحی لباس انجام بدم اما چون اعتماد به نفس ندارم سمتش نمیرم

خیلی روحم خستست و افسردم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز اينكه  داريد ادامه تحصيل ميديد و به كار و اهدافتون در آينده فكر ميكنيد خيلی خوبه ولی فكر كردن كافی نيست ، برای اينكه به نتيجه برسيد بايد ١٠ درصد فكر كنيد و ٩٠درصد عمل و برای اينكه دست به عمل بزنيد بايد اهداف و انتظارات واقع بينانه از خودتون داشته باشيد مثلا انتظار اينكه در اولين مرحله اقدام به نتيجه مطلوب و عالی برسيد غير واقعه بينانه است بايد سعی كنيد بر نااميدی تون غلبه كنيد و در كارتون مداومت و پشتكار داشته باشيد لطفا برای شروع از اهداف كوچک و اهداف آسان شروع كنيد و كارهاتون رو به مراحل كوچكتر تقسيم بندی كنيد بعد از موفقيت در هر مرحله انگيزه شما تقويت ميشه و ميتونيد با انرژی بيشتر وارد مرحله بعدی بشيد و اگر موفق نشديد مرحله ای رو بگذرونيد برگرديد و موانع  و مشكلات رو بررسی  كنيد، مشكل رو تبديل به مساله كنيد و بعد حل مساله كنيد ولی نكته مهم اينكه از يک نقطه ای شروع كنيد و بجای فكر كردن كه نتيجه ای جز نا اميدی نداره اقدام به عمل كنيد تا به نتيجه مطلوب برسيد .

موفق باشيد