اقدام به بارداری و نداشتن تخمک گذاری

با سلام من 30 سال سن دارم و 10 ماه هست که اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم میخواستم بدونم با توجه به این که پریود من 28 روزه هست ومنظم آیا  این امکان وجود دارد  باوجود قاعدگی منظم من تخمک گذاری نکنم چون باردار نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال عدم تخمک گذاری و یا ضعیف بودن اسپرم همسرتان و.... وجود دارد باید به پزشک مراجعه نمایید تا با انجام سونوگرافی در زمان تخمک گذاری و درخواست آزمایشات لازم برای شما وهمسرتان علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.