پریود نشدن و احتمال بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض ادب.

من این ماه برای اولین بار اقدام برای بارداری داشتم.آخرین پریودم ۱۳ تیر بوده بعد از پریود یه شب در میون اقدام کردم.ماه قبلش آزمایش و سونو رفتم و مشکلی نداشتم.البته کیستای ریزی داشتم که از قبلم بودن و دکتر گفت مشکلی نداره.پریودام تقریبا ۳۲ یا ۳۳ یا ۳۴ روزه است.از حدود ۲ هفته پیش تا ۵ روز پیش هرچی بی بی چک زدم منفی بود فقط دوتای اولی بعد از ۴۵ دقیقه هاله انداخت که اونم معتبر نیست.بقیش منفی بود.حالا نه باردارم و نه پریود میشم.امروز روز ۴۴ سیکلم بود.دلیلش چیه؟ممنونم از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری ضعیف است باید برای منظم شدن پریود خود تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.

تجربه شما

سلام من سه ماه که پریود نشدم احتمال بارداری هست من نتونستم برم دکتر