سلام.من دو تا زایمان طبیعی داشتم واژنم باز شده. همسرم لذتی از نزدیکی نمیبره باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز گشادی واژن یکی از مشکلات شایع در زنان بوده و به دلایل گوناگون ایجاد می گردد. از جمله روش های درمانی برای رفع گشادی واژن بدون جراحی می توان به استفاده از ورزش هایی همچون کیگل، یوگا و کشش لگن اشاره کرد.ماهیچه ها و عضلات واژن با استفاده از تمرینات کیگل قویتر و سفت تر شده و به همین علت لذت جنسی در هنگام مقاربت افزایش پیدا می کند. استفاده از کاندوم های مخصوص این مسئله نیز کمک کننده است  اگر تمرینات ورزشی و کاندوم  مخصوص نتوانست جوابگو باشد حتما با پزشک خود این موضوع را مطرح کنید موفق باشید.