سلام من تازه رفتم سونو و آزمایش  ژنتیک که دکتر سونو بهم گفت جفتت پایین هر لحظه  احتمال خونریزی داری باید استراحت کنی . الان خیلی کمردرد و پادردم شدید است  دکترم ایران نیستن و دسترسی بهشون ندارم بنظرتون برم از شیاف پروژستون استفاده کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز پزشک سونولوژیست اجازه طبابت ندارد  و باید پزشک  معالج،  سونوگرافی را تفسیر کرده تا در صورت نیاز دارو تجویز کند به همین علت به خاطر گفته پزشک سونولوژیست استرس نداشته باشید زیرا جفت سرراهی یا همان به اصطلاح جفت پایین انواع مختلفی دارد و همه نوع آن خطرناک نیست بنابراین نگران نباشید باید متن کامل سونوگرافی شما باشد واز نوع آن اطلاع داشته باشم که بتوانم نظر بدهم بهتر است استراحت نسبی داشته باشید و به پزشک دیگری مراجعه نمایید تا بررسی شود موفق باشید.