با سلام و خسته نباشید

من یک دختر 2/5  دارم خودم هم شاغل هستم در داخل خانه پرستار داره و با دوربین کنترل میکنم مدتی خیلی بهانه گیر شده و در طول روز دائم گریه میکنه و بهانه من رو میگیره و بعد خوب میشه البته بعدازظهرم که من میرم از خواب که پا میشه بهونه پرستارش و .. خیلی لجباز شده و اصلا به حرف گوش نمیده و میگه فقط خودم میخواستم بدونم چیکار باید کرد احتمال داره که از محیط خونه خسته شده باشه و بخواد بره مهد کودک کنار بچه های دیگه یا نه مشکل یه طور دیگه است ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل کارشناس مالی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

سن دوسالگی اوج لجبازی کودک است .کودک  بین ۲ تا ۳ سالگی  می خواهد استقلالش را تثبیت کند و همه کارها را آنطور که خودش می خواهد،انجام دهد نه آنطور که شما به او می گویید.

این رفتار نمیتواند نشان خستگی او از محیط خانه باشد سعی کنید از افعال منفی استفاده نکنید

مثلا نگویید الان نمیشه شکلات بخوری بگید بعد نهار میتونی بخوری

باتوجه به اینکه ساعاتی از روز را کنار فرزندتان نیستید سعی کنید زیاد اورا در آغوش بگیرید

کودکان بعد از ۳سال میتوانند به مهد بروند و پیشنهاد میکنم در سه سالگی کودکتان را به مهد ببرید ولی به این نکته توجه کنید که مهد رفتن کودکتان بخاطر شاغل بودن شما نیست بلکه کسب مهارت های ارتباطی هست

نگویید که من شاغلم و تو مجبوری مهد بروی. بگویید دوستانت منتظرت هستن میتوانی دوستان خوبی داشته باشی

سعی کنید با دخترتان بیشتر وقت بگذرانید